Henegouwen : Olivier Chastel stelt de MR-lijst voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers voor

Henegouwen : Olivier Chastel stelt de MR-lijst voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers voor

De Voorzitter van de MR Federatie in Henegouw en lijsttrekker voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers, Olivier Chastel, heeft de kandidaten op de Kamerlijst voorgesteld. Op de lijst, van de tweede tot de zesde plaats, vinden we de volksvertegenwoordigster en schepen in Doornik Marie-Christine Marghem, de volksvertegenwoordiger uit Momignies Denis Ducarme, de burgemeester van ’s Gravenbrakel Jean-Jacques Flahaux, de burgemeester van Le Roeulx Benoit Friart en de burgermeester van Courcelles Caroline Taquin. Zullen ook op deze lijst staan : de burgermeesters van Lens Isabelle Galant en van Silly Christian Leclercq ! Senator Richard Miller uit  Bergen en volksvertegenwoordigster en schepen Florine Pary-Mille zullen respectievelijk eerste en tweede opvolger zijn.

“Onze kandidaten vertegenwoordigen de verschillende Henegouwse arrondissementen en oefenen politieke functies uit : burgermeesters, schepenen, gemeenteraadsleden of OCMW-raadsleden. Het zijn personen die op het terrein staan, dichtbij de mensen en bereid zijn om naar hen te luisteren” vertelde Olivier Chastel.

“Het was ook mijn wens om jonge, dynamische en gemotiveerde kandidaten naar voren te schuiven, de jongste kandidate op onze lijst is het gemeenteraadslid uit Binche Natacha Leroy (25 jaar) en de jongste kandidaat is Adrien Dolimont, schepen in Ham-sur-Heure,  (25 jaar)” voegde Olivier Chastel toe. Op de lijst staan evenveel vrouwen als mannen.

“De komende weken zullen al de kandidaten aan de slag gaan en alle inwoners van Henegouwen ontmoeten om hen de voorstellen van de Mouvement Réformateur voor te stellen en tenslotte ervoor te zorgen dat de MR de grote winner in Henegouwen zal zijn!” besloot Olivier Chastel.

Bijlage :

Lijst van de kandidaten op de MR-lijst voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers in Henegouwen.

Op de website kunt u ook alle informatie betreffende de kandidaten op de MR-lijsten voor het Gewest vinden : http://www.chastel.be (Elections 2014).

0


Add a Comment