De passies van Olivier Chastel

Olivier Chastel is gehuwd en vader van twee kinderen en hecht veel belang aan zijn gezin. Hij brengt veel tijd door met zijn kinderen Justin en Eliot, aangezien hij geen moment uit hun ontwikkeling wil missen. Samen gaan ze bijvoorbeeld naar de cinema om de laatste tekenfilms te ontdekken, of maken ze een ritje op de fiets, of spelen ze tennis. Ieder weekend gaat Olivier voor zijn kinderen supporteren die basket spelen bij Olympic Mont-sur-Marchienne.

Olivier lacht ook graag. Elk jaar is hij een vaste toeschouwer van de opvoering van « Sois belge et tais-toi ! ». Soms gaat Olivier zelfs helemaal naar Parijs om een voorstelling bij te wonen.

Olivier Chastel is een warme en enthousiaste man die ten volle van het leven geniet. Hij houdt van goede wijnen, maar weet ook een gastronomische maaltijd te waarderen en is bereid om kilometers ver te reizen om, samen met zijn familie en vrienden, in een goed restaurant nieuwe culinaire specialiteiten te ontdekken.

Van zijn grootvader erfde Olivier Chastel de liefde voor de Bouviers des Flandres (Vlaamse Koehond), die hij ook op kleine schaal fokt.

Naast zijn drukke beroepsleven, spendeert Olivier Chastel ook heel wat tijd op het tennisveld. Hij is lid van een tennisclub in Charleroi, waar hij zich ontspant en aan zijn conditie werkt. Hij probeert ook regelmatig als toeschouwer een wedstrijd te volgen, zeker toen Justine Henin, die hij zeer bewondert, nog speelde.
Olivier supportert ook voor de club Spirou en hij gata vaak naar de basketmatchen in de Spiroudrome gaan kijken. Hij supportert zowel voor Sporting Charleroi in eerste klasse als voor Olympic Charleroi en FC Charleroi in vierde klasse D. Maar in tegenstelling tot zijn collega’s Yves Leterme en Didier Reynders, blijft Olivier trouw aan de kleuren van Sporting Anderlecht.

Kortom, Olivier beweegt graag en zet ook graag dingen in beweging, voor zijn land, zijn provincie Henegouwen en in het bijzonder voor Charleroi, zijn stad.

 

Mijn « play list » :